Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Vasárnap együtt voltam egy fiúval, nem védekeztünk és belém élvezett,de ma reggel megjött elég erős vérzésem is volt, lehetek így is terhes?
2022. szept. 6. 23:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Endometriózis miatt a természetes út szinte kizárt. Örökbe fogadni nem akarunk, mert egyikünknek sincs kedve más gyerekét nevelni. Akkor marad a kutya gyerekpótlónak.
2022. szept. 9. 08:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Rengeteg újszülött vár szerető szülőre. És az ilyen esetekben érvényes az, hogy nem az a lényeg, ki csinálta. Hanem hogy ki neveli fel
2022. szept. 9. 08:41
 13/16 anonim ***** válasza:

#12: Ezzel csak az a probléma, hogy sok esetben lehet drogos és/vagy alkoholista a szülő, ami erősen kihat a gyerekre. Aztán ha hivatalosan nem mondott le anyuci a gyerekről, akkor ugye bármikor visszaveheti. Plusz majd a gyerek egyszer kitalálja, hogy "nem vagytok a szüleim" és elindul megkeresni a vér szerinti szülőket.

Volt ilyesmi a környezetünkben, mi nem akarjuk átélni.

2022. szept. 9. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, ebben igazad van.

Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne adjátok fel.

A feleségemnek is azt mondta a doki, hogy nehezen lehet gyereke.

Aztán megismerkedett velem, én pedig extra termékeny vagyok🙂

Mára 3 egészséges gyerek szülei vagyunk, helyére került minden az életünkben😊

2022. szept. 9. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Köszi, de szerintem már az időből is kifutottunk. Ő 43 én 40 vagyok. Sajnos későn is találkoztunk.
2022. szept. 9. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez se legyen akadály.

Max a terhesség alatt több vizsgálatot csinálnak😊

A nejem 42 volt a 3. terhességnél😊

2022. szept. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!