Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan szerettek/szoktatok védekezni szex közben? Miért pont ezt a védekezési formát szeretitek? Kort is légyszí írjatok!
Gumi. Kellően biztonságos, nem teszi tönkre az egészségem, mint a tabletta, és még tovább is bírják benne a pasik.
30N
Most lehet le leszek pontozva, de ez van. :)
Mi a betegségemmel és megszakítással védekezünk. Én naptárt használok, monogám kapcsolatban élünk. Nincs elegendő ösztrogénem és vérszegénység is vagyok.
Óvszer + fogamzásgátló..
A fogamzásgátlót csak azért szedem hogy ha valaki erőszakoskodna vagy ilyesmi,ha nem hajlandó felhúzni a gumit akkor inkább nem fekszem le vele..
Már volt egy srác aki miatt tethesség megszakítást végeztek rajtam..nem akarom hogy mégegyszer valaki ezt tegye velem..
21/L
Óvszer
Biztonságos, véd a nemi betegségektől, tovább bírja a pasi, van ízesített 🤭, nem teszi tönkre a szervezetemet, kiváló szűrő ismerkedés során
Mi is tabival, mert közülünk én vagyok az, aki nem szereti a gumit, elveszi a varázst, "lesimítja" a farka felületét és nem érzem igazán rajta azt, amit érezni szeretnék közben, vagyis azt a barázdáltságot, ha értitek. Alkalmik során nyilván gumi volt mindig de hát az nem az igazi.....
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!