Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen méretű óvszert vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen méretű óvszert vegyek?

Figyelt kérdés
Vásárlás előtt állok, még nem viseltem óvszert soha. Tudom, érdemes kísérletezni, de egyrészt nem akarok lebőgni azzal, hogy nem jó rám a gumi, valamint sok pénzt se akarok elkölteni csak azért, hogy megtaláljam a megfelelőt. Nézegettem neten, méregettem, böngésztem, de sajnos nem tudom, hogy milyet kellene vennem, ezért kérem a segítségeteket. 15.1 cm a kerülete a közepe tájékán, ahol a legvastagabb. Találtam táblázatokat, ahol írta, hogy erre az XL-es kell, viszont én nem gondolnám, hogy olyan nagy lenne a péniszem, hogy erre XL-es méretű kellene. Ez a 15.1 úgy jött ki, hogy passzosan fogtam körbe vastagabb fonallal, aztán megmértem mérőszalaggal. Esetleg konkrét terméket is mondhattok. Köszönöm.

2022. aug. 16. 13:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10

ha mutatsz egy terméket (ne helyet mondj, mutass meg egy darab terméket), ami XL méretű, és ezer forint, akkor igazat adok neked.

3000 forint a legolcsóbb 10 darabos. Abban biztos vagyok, hogy a sima 53-as kicsi, ezeket árulják úgy, hogy 3 darab 1000 forint. Azt nem tudom, hogy az 57-es elég lesz-e de már megbeszéltük, hogy megveszem azt.

2022. aug. 16. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
És 3 db nem elég megtudni? Mitől dőlt meg amit mondtam?
2022. aug. 16. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
S-est vegyel
2022. aug. 16. 16:36
 14/18 A kérdező kommentje:
13: Elhiszem, hogy a csepp farkaddal az önbizalmad lemegy nullába a kérdést olvasva, de azért ennyire ne akard rám kivetíteni a nyomorúságodat. Köszi.
2022. aug. 16. 17:14
 15/18 anonim ***** válasza:
örülök, hogy minden mást kizártál és csak ez az egy elképzelhető verzió marad számodra.
2022. aug. 16. 17:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Megvettem az XL durexet, ami 57mm. Felmegy, de elég feszes és a tövén kicsit szorít.
2022. aug. 17. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Belebujtal teljesen ! Massz ki belolle mert megnyomorit !
2022. aug. 17. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:

10. Alaphangon 3-4E Ft a 10 db-os XL-es gumi

Attól hogy neked normál méret, nem kell mást leszólni..

Kérdező! Vágyaim.hu-n secura big boy. Én ezt vettem páromnak, jó lett neki 59-es méretre. :)

2022. aug. 18. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!