Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teszt nem mutatja, mégis késik. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Június 26-án, menstruáció végén élvezett belém a párom. Azóta gumi nélkül szexeltünk, viszont nem belém élvezett. Előző menzesz kisebb mennyiségben, de megjött,viszont most késik 3 napja. Reggel teszteltem, az negatív volt. Mitől késhet?2022. aug. 9. 13:08
1/6 anonim válasza:
Számtalan oka lehet. Viszont azzal tisztában vagy, hogy megszakítással is teherbe lehet esni? Nem csak a beleélvezéses alkalom a necces, így akár egy mostani aktusból is teherbe eshettél (még ha nem is nagy eséllyel), amit nem tud még a teszt kimutatni.
2/6 anonim válasza:
Baromi sok dologtól késhet. Stressztől, cisztától, hormonális változásoktól, stb.
De ha nem akarsz gyereket, mi a búbánatért nem védekeztek normálisan?!
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. De azért sem stresszelünk rá annyira, mert bár nem sos a gyerkőc kérdés, az sem baj, ha úgy alakul (anyagi, párkapcsolati stabilitás stb megvan hozzá). Szóval inkább csak kíváncsi vagyok, mint aggódom.
2022. aug. 9. 13:28
4/6 anonim válasza:
Többször olvastam már ilyet, de sose értettem. Szerintem éretlen dolog, vagy akar az ember gyereket, és akkor beleélvezés van védekezés nélkül, vagy nem, és akkor meg választ egy biztonságos módszert.
5/6 anonim válasza:
Az ember nem egy robot, nem automata, kismillió oka lehet a ciklus ingadozásának, elmaradásának és ebből csak egy a fogantatás. Ha nem védekeztek (a megszakítás nem védekezés) akkor előbb-utóbb összejöhet a baba. A kérdés hogy mikor, van aki évekig megússza, más meg pár alkalomból összehozza. Előre sosem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!