Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortusz - akinek már volt....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz - akinek már volt. Mivel jár? Mennyi ideig tart? (Utána a "felépülés" is) Fizetni kell érte?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Honnan tudjátok, miért megy abortuszra???

Ugyanis akinek elhal a babája, vagy súlyos fejlődési rendellenessége van, annak is abortuszra kell mennie..

ÉS akkor miért is utolsó k.va??

Ne ítélj, hogy ne ítéltess

2010. szept. 23. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:

1426-os vagyok! ne szóljátok már le, ne kezdjétek itt is. nekem is védekezés és odafigyelés mellett csúszott be, nincs 100%os védekezési módszer. ha meg nem védekezett valóban tanul belőle de ne kezeljük úgy mintha tuti ez állna fent.

a megalázásról annyit, hogy az én tapasztalatom az volt, hogy a dokik meg mindenki akiket így végig kellett menni úgy kezelt mint itt páran, mint egy felelőtlen kislányt aki nem tudja mi az a védekezés.. az valóban megalázó, bár tény h sokan amiatt kerülnek ilyen helyzetbe. de akkor is..:s az altatóorvos nálam is viccelődött, bent már nagyon kedvesek voltak.

jah és engem még aznap délután, estefelé kiengedtek.

kitartást!

2010. szept. 23. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Senki sem fog veled úgy bánni mint a kutyával. Nekem missedem volt, de a szobában velem voltak a sima abortuszosok és semmivel nem voltak másabbak velük mint velem. Aki ilyesztgetni akar azt fejeljtsd el , megvan a magad problémája amihez senkinek semmi köze.Te így döntöttél és kész, a többi meg hagy ugasson. Ugysem ismer tehát hülyeség velük foglalkozni- Kitartás!!
2010. szept. 24. 09:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm(főleg a három utolsó válaszolónak) a válaszaitokat!Már van egy most 6 hónapos babám.Nagyon megszenvedtem a szülést de már a tehességet is.Nem akarom mégegyszer, ezért védekezünk is! Most mégis úgy nézki,megint baba lesz.Nehéz döntés,és félek mindkét megoldástól..Csak eddig az abortuszról nem tudtam jóformán semmit, ezért érdeklődtem itt.. Mégegyszer köszönöm.
2010. szept. 24. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Mivel védekeztetek (ha nem titok)?

Pozitív lett a teszt, hogy sejted baba lesz?

Nekem szoptatás alatt Cerazette mellett volt halvány pozitív (ugye az mellett nincs vérzés, és 4 hetente teszteltem), de baba nem volt.

2010. szept. 25. 08:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy szültél már. Ha természetes úton szültél, már nem kell előzetes méhszájtágítás, tehát még gyorsabban túl leszel rajta, mint aki még nem szült. Ott helyben a műtétkor tágítják azt, aki már szült, és az csak pár perc. Mivel én még nem szültem, nekem előző este kellett bemennem a kórházba, 12 órán át volt fent a tágító pálca. Kitartás, gyorsan túl leszel rajta.
2010. szept. 25. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a felépülésről nem írtak: ha szövődménymentes volt a műtét, gyorsan munkaképes leszel. 2-3 nap otthoni pihenést javasolnak az orvosok és fokozott figyelmet a higiéniára. Kádfürdő, hüvelyi irrigálás, tamponhasználat, strand, szex 6 hétig tilos (elvileg az első műtét utáni rendes menzeszig- a műtét után közvetlen vérzés NEM menstruáció!). 3 nap múlva csinálhatod a szokásos tevékenységeidet, mehetsz dolgozni, végezheted a házimunkát, de ne emelj nehezet még pár hétig, pl bevásárlásnál, ne végezz nehéz fizikai munkát vagyis ne erőltesd meg magad semmiképp. A műtét után pár órán át megfigyelésen tartanak. Ha elengednek, ne tömegközlekedéssel menj haza, valaki menjen érted autóval vagy hívj taxit. Te magad ne vezess!
2010. szept. 25. 09:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Mi óvszerrel védekezünk, és igen a pozitív teszt miatt gondolom... Azthiszem először is akkor legjobb ha orvoshoz megyek, aztán meglátom, egyáltalán van-e még választásom...

Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!

2010. szept. 25. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!