Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kezdtem el szedni a fogamzasgatlot! 4 heten a feher szinunel kene hogy ujra megjojjon! De mivan ha nem az elso feher tablettanal jon meg hanem pl a 2-3-nal?
Figyelt kérdés
Igy gondolom ha pl most tartanak a negyedik hetnel de nemjonne meg az elso feher tabinal csak pl a 3 iknal akkor igy 3 rozsaszint is bekene vennem menszesz alatt mert eltolodna
Jol gondolom?
2022. aug. 8. 14:49
1/6 anonim válasza:
Nem gondolod jól. Nem kell az első placebónál jelentkeznie a vérzésnek, nekem pl. a harmadiknál szokott, és kb. akkor múlik el, amikor az utolsó fehéret beszedem.
2/6 anonim válasza:
Ja, és azt még hozzátenném, hogy az első 3 hónapban gyakori az összevissza vérezgetés. Nekem pl. 3 hétig volt vérzésem, kb. 1-1,5 hétig erős, utána pecsételő.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak siman szedjem ahogy a sor adja magat?
Hat nekem azt mondta az orvosom ha barmilyen mellekhatasa lenne pl osszevissza verezgetes hivjam fel mert akkor ir ki masikat
2022. aug. 9. 07:12
4/6 anonim válasza:
Úgy szedd, ahogy jönnek sorban! Nem akarok okoskodni, de szerintem nem pont ezt mondta a nődokid, 3 hónapig nagyon gyakoriak a mellékhatások, mert a szervezetnek hozzá kell szoknia, ami nem 2 perc. Nekem pl. a pecsételés mellett fájt a fejem is tőle sűrűn az elején. Ha egy mellékhatás komoly méreteket ölt vagy huzamosabb ideig tart, akkor más, és valóban szóba jöhet, hogy nem megfelelő az adott tabletta számodra.
5/6 A kérdező kommentje:
Akoor ha elo is jon mellekhatas szedjem ugyanugy mig hozza nem szokik a szervezetem?
2022. aug. 10. 15:16
6/6 anonim válasza:
Igen, így van. Ha súlyos mellékhatás jelentkezne, akkor kell konzultálni dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!