Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül beleélveztem egy lányba, mit kell tennem?
A Balatonon történt, nem ismertem, csak egy éjszakára összejöttünk. Megkért, hogy vegyem ki, ki is vettem, de az eleje belement.
Keressem meg?
azonnal szólj neki, ő pedig azonnal menjen esemény utáni tablettáért. minél előbb, annál jobb
választhatzs hogy kicsit kellemetlen módon megkeresed és szólsz neki vagy még kellemetlenebbül felneveltek egy ygereket
Ja, hát ha csak az első spricc ment bele, akkor meg mit aggódsz, abból úgy sem lehet baj, nem?
Béna voltál, ostoba és gerinctelen, és még itt agyaskodsz, hogy nem is a fele ment bele, hanem csak a 10-25 százaléka... Eszem megáll. Azonnal hívd fel a csajt, hogy szedjen be esemény utánit. Mégis szerinted mit kell csinálni? Azt vártad, hogy a gyakorin valaki elmondja, hogy kell megszugerálni, hogy ne legyen terhes?
az előváladékban is van bőven sperma, nemhogy ha bármennyi belement sűrűjéből
remélem már szóltál neki, elkísérted nődokihoz, sorbaálltál vele a patikában és kifizetted az esemény utánit (amivel még indig ő van htáránybn, hisz az ő hormonjait és testét szedi szét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!