Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hormon nélküli fogamzásgátlás hosszú távra?
Akkor én leszek az első lehurrogó. Nem egy, nem kettő olyannal találkoztam, aki meg így lett terhes. Vagy ha ez nem elég, akkor a pearl-indexét is meg lehet tekinteni. Én személy szerint nagyon nem ajánlom.
Magára a kérdésre viszont nem tudom mi a megoldás, engemet is érdekel.
Elsőnek: lehet, hogy nem is lehet gyereked, erre még nem gondoltál? 5 évig nem estél teherbe megszakítással, gondolkozz már!!! A minimális spermaszámról annyit, hogy elég 1 db spermium, hogy megtermékenyítsen egy petesejtet! Biosz!
Kérdezőnek: spirál, pesszárium maradt talán, ami még szóba jöhet, vagy ez az új fajta hüvelygyűrű
Valóban, én nem eshetek teherbe, mert férfi vagyok. :)
Ja és biosz: egy spermium akkor elég a megtermékenyítésre, ha azt közvetlenül a petesejtbe juttatják, de akkor is elég kicsi az esély, hogy megmaradjon (mesterséges megtermékenyítés).
És kötve hiszem, hogy úgy esett teherbe, hogy valóban kivette, szerintem már volt pár spricc előtte. Ez tényleg önfegyelmet és gyakorlatot igényel.
Tessék, itt elég jól leírják. Az előnedv nem elég neki. Abban nincsenek millió számra spermiumok.
Köszönöm a válaszokat, igaz a fele nem ide tartozik...
Az orvosom is a spirált ajánlja, de fenntartásokkal kezelem. Van talpasztalata valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!