Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védekezés nélkül mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezés nélkül mennyi az esélye hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Első komolyabb kapcsolatom 18 vagyok másodszorra csináltuk így megszakítással. Nem szedtem még soha tablettát szólni meg nem mertem barátomnak hogy védekezni vagy valami? Szüleimnek nem merem elmondani mert nem egy megertő családbol származom. Leordítanák a fejem. Nem tudom mit tegyek egyedül

2022. júl. 18. 19:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy itt gyávaságról, vagy gátlásról van-e szó, vagy mindkettőről, de akárhogy is...

Ha szexelni bátor vagy, ha szexszelni nem vagy gátlásos, akkor a védekezéshez és a kommunikációhoz se legyél, addig meg várj a szexszel!

Hogy tönkreteszed a saját életedet, azt nem sajnálom, a srác is lelép, ha meglátja a gyereket, annak nem is lesz gondja.

A leendő gyerekedet szajnálom csak, hogy ilyen elb-aszott lett.

Mit mondasz neki?! "Hát tulajdonképpen téged nem is akartalak, csak viszketett a pinám, és gyáva voltam védekezni?"

18 éves... ez a színvonal úgy 8 éves korig megy el! Gratulálok!

2022. júl. 19. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Megszakításossal kb 30 szazalek az esely. Ugyanis az elovaladekban ami a parod nedvesiti, abban is van sperma.

Addig nem dughatja beléd, amíg nincs rajta gumi!! Ilyen egyszerű. Éa borzasztó az ő részéről is, hogy nem alap nála. Ha elég felnőttnek érzitek magatokat a szexhez, akkor legyetek elég felelősek és védekezzerek

2022. júl. 19. 15:13
 23/26 anonim ***** válasza:

30% azt jelenti, hogy négy szex, és valószínűségszámítás szerint tuti, hogy terhes vagy. Bátor vagy az oroszruletthez!

Aztán az is kérdés, hogy a srác mennyire tudja kontrollálni magát, mert ha semennyire, akkor lesz szoptatás.

2022. júl. 19. 19:11
 24/26 anonim ***** válasza:
14%
Szia ha a srác oda tud figyelni semmi gond èn 24 éve így csinálom. Soha nem volt gond...
2022. júl. 19. 19:14
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit? Kísérletezzünk! Én leszek a kontrollcsoportod tagja: velem gumival csinálhatod, és meglátod, hogy kitől leszel terhes. :D

Neked nem volt szexuális felvilágosítás?!

2022. júl. 19. 19:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
megdugatni megmered tenni, ellenben szólni nem mersz, hogy húzzon gumit? Akkor vedd meg te a gumit, és add oda neki. A megszakításos szexből lesznek mindig a nemkívánt terhességek. Még most hallgass ránk, mielőtt késő lenne.
2022. júl. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!