Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló elkezdése óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló elkezdése óta hasmenés, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön kezdtem el lindynette 20 tablettát szedni, és körülbelül egy hete nem teljesen jó a gyomrom. Nem járkálok egész nap wc- re, ugyanúgy napi egyszer, de olyankor higabb a székletem, mint általában. Lehet köze ennek ahhoz, hogy a tabletta laktozt tartalmaz? (bár nem vagyok rá érzékeny, de néhány tejtermeket nehezen bír a gyomrom)

És vajon így felszivodtak a tabletták? Este 8-kor veszem be és wc-re reggel 10 körül szoktam menni.

Természetesen beszélek majd az orvosommal, de o most szabadsagon van, addig is érdekelnének vélemények, tapasztalatok.

2022. júl. 16. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, teljes mértékben felszívódtak ennyi idő alatt.

Nem valószínű, hogy a gyógyszertől van a hasmenés.

2022. júl. 16. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy óra alatt is felszívódik úgyhogy ezen nem kell aggódnod
2022. júl. 16. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha laktózra gyanakszol, akkor vegyél laktázenzimet (tablett, kapszula vagy csepp). Hamar kiderül, hogy az okozta-e. Laktázenzimmel laktózintollerancia kezelhető. Nem kell elhagyni a tejtermékeket. Nekem is hasonló a gondom. Bizonyos ételeket egy mennyiség felett nem tolerál másképp a szervezetem. Ha viszont ez nem használ, akkor minden nap jegyzeteld fel, hogy miből mennyit ettél. Ez segít rájönni, hogy mi okozhatja. Esetleg a csapvizet forrald, ha azt iszod (sokszor nekem attól volt gondom). Ezek mind segíthetnek.
2022. júl. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!