Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle esemenyutani tabletta tényleg szinte minden esetben felboritja a ciklusokat?
Elég rosszakat olvastam az oldalon. Van akinek 3 hétig folyamatosan megvolt, volt akinek több, mint fél évre tönkretette a ciklusát. Van akinek normális maradt utána? Szinte csak ilyeneket olvasok, nagyon meg vagyok ijedve :(
(legyszi bántó válaszokat ne írjátok, egész nap sírok, és nem felelotlensegbol vettem be a tablettát. Valószínűleg gyári hibás volt a gumi, amikor utólag vízzel megtoltottuk láttuk, hogy egy icipici lyukon folyik ki a víz, nem szakadás volt)
Akkor minek kérdezted meg korábban, hogy bevedd-e, ha a válaszok szerint nem kellett volna???
Az esemény utáni tabletták tulajdonképpen orbitális nagy hormonbombák. Mintha bowling golyót gurítanál az összerakott Lego házra.
Mindenre számíthatsz. És ezek között jó nem lesz.
Hányinger, hányás, indokolatlan vérzés, ájulás, gyengeség. És igen, totálisan felborult menstruáció.
Teljesen egyénfüggő. Egy lórugásnyi hormon van benne, bármi előfordulhat. Éppúgy lehet hogy hónapokra széttrollkodja a ciklusodat, mint az hogy 1-2 "kilengést" követően helyreáll.
Az utóbbival kapcsolatban megjegyzem, ettől még senki se használja rendszeres fogamzásgátlásra az esemény utánit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!