Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fajta fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta fogamzásgátló van ami nem óvszer, tabletta, injekció. és rendesen véd is?

Figyelt kérdés
gumit nem szereti a barátom, én a gyógyszert nem szeretném szedni. akkor szerintetek, hogyan védekezzünk ami tényleg véd? nem kell vele sokat szenvedni, nem ronthatom el? (pl elfelejtem bevenni) előre is köszönöm, 19/L
2010. szept. 20. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A megszakítás nem védekezés, hanem szerencsejáték.
2010. szept. 20. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
hüvelygyűrű.
2010. szept. 20. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
vagy szokjon hozzá a párod az óvszerhez. nemolyan szörnyű az, nem neki kell abortuszra mennie ha a kényelme miatt valami balul sül el.
2010. szept. 20. 21:02
 14/15 anonim válasza:
Gumicsizma, anyós a szobában...
2010. szept. 21. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
én a Pharmatex kúptól estem teherbe pedig minden utasítást betartottunk( kb 2évig használtam és ekkor estem teherbe). Azóta Mercilont szedek, és maximálisan megvagyok elégedve vele. Ilyen nincs hogy nem szereti, az én párom se szerette, de akkor neked kell gondokoznod, mivel te kerülsz abortuszra, nem a párod. Ha megfelelő gyógyszert írnak fel, semmi gondod nem lesz vele.
2011. máj. 10. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!