Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinél milyen mellékhatással járt a fogamzásgátló szedése?
Elhalt a pajzsmirigyem.
Azóta hormonpótló kezelést kapok
100 nőből 5-nél szokott jelentkezni ezek közül valami: pecsételő vérzés két ciklus között, mellek érzékenysége, elmaradó menstruáció, fejfájás, megnövekedett étvágy, alacsony libidó.
Orvosi segítséget igénylő betegséget kb 1.000.000 nőből 1 szenved el.
Csak összehasonlítás kedvéért: év végéig 100.000 magyar emberből 1 meg fog halni közúti balesetben.
Tehát 10x nagyobb az esélye hogy az autóban megsérülj, mint a tablettád szedésétől.
Aluszékony lettem, de 3 hónap után enyhültek a tünetek.
A libidócsökkenés miatt hagytam abba, szinte értelmét vesztette a tabletta, mert nem volt már kedvem.
Mielőtt szedtem, sose viselt meg a vérzés, miután abbahagytam, mindig.
Csak gyógyszerrel bírom elviselni a görcsöket.
"100 nőből 5-nél szokott jelentkezni ezek közül valami: pecsételő vérzés két ciklus között, mellek érzékenysége, elmaradó menstruáció, fejfájás, megnövekedett étvágy, alacsony libidó."
Azt az 5-öt ez hidd el, nem vigasztalja, hogy a másik 95-nek semmi baja (de a meglátásom, hogy nem ez az arány...)
Rögképződés,leválás és várhatod mit zár el
Sok szerencsét 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!