Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy hülye kérdés de ha szex után volt valami "folyás" a lábamon akkor elszakadt az óvszer? A párom nem nézte meg, csak kidobta a kukába az óvszert.
Figyelt kérdés
Lehet hogy elszakadt és kifolyott? Mindkét lábamon volt valami. Fent , tudjátok. Vagy óvszerrel semmi sem lehet? Max az én "folyásom". Tudjátok, nem olyan folyás. Orgazmusom nem volt mondjuk. Irattassak ki esemény utáni tablettát? Az a baj hogy nemrég szedtem eggyet, nem biztos hogy kiírja az orvos.2022. jún. 23. 05:16
1/3 anonim válasza:
Simán lehetséges, hogy a saját nedveid voltak, olyan tud lenni kb minden.
Ha szakad az óvszer, az látszik rendesen. Miután a barátod leszedte, volt benne ondó? Ha igen, én nem aggódnék. Persze biztonságosabb csomót kötni rá és megnézni, ezt legközelebb érdemes lennee betartani.
2/3 A kérdező kommentje:
Látszik rendesen mit jelent pontosan? Nem tudom, nem nézte meg.
2022. jún. 23. 07:59
3/3 anonim válasza:
Hogy általában nem mikrorepedésekről, hanem valódi szakadásról van szó. Tehát furábban néz ki mikor leszedi, főleg mert a cucc java része úgy kifolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!