Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos hogy a gyógyszermentes napokon is véd a fogamzásgátló?
Előtte és utána is normálisan szedtem. Aznap nem is bennem ment el, de nem vagyok nyugodt.
Olvastam tájékoztatót, viszont olvastam ezen az oldalon rengeteg olyan kérdést, hogy gyógyszer mellett lettek terhesek és normálisan szedték.
Illik ide, azzal semmi probléma.
Aki nem normálisan csinálja a dolgokat (tizedszerre ír ki ugyanolyan kérdést) - az miért reklamál?
Nem értem.
Mondjuk nem tudom te mit keresel egy nőknek szóló kérdésnél. Gondolom veled nagyon sok nő eljut az ágyig a tuskó stílusoddal.
Azért tettem fel a kérdést, mert egész héten reggel, illetve délelőttönként nagyon erős hányingerem volt.
Úgy tudom ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk. És semmi rosszat nem írtam. Olvasgasd tovább a neked való undorító kérdéseket a két és fél pipáddal. Rólad süt, hogy te nem vagy ostoba legalább. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!