Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet hogy még mindig vérzek kicsit?
Elkezdtem szedni menstruaciom első napján a fogamzasgatlot jópar évnyi kihagyás után először, ennek már egy hete es 2 napja, és még mindig gyengén de vérzek. Gond lehet vagy csak ugymond most a testem szokik hozzá ? Nememlékszem hogy lett volna ilyen annó az elején ,de azt tudom hogy amikor régen elkezdtem szedni az első hónapban a szex fájt de nagyon mintha borotvapengék lettek volna a puncimban mikor benyomta... valaki valami ötlet? Szedjem tovább es majd meglatjuk mi lesz? Előtte kb 6 napig tartott a mensim mielott most elkezdtem ujra szedni. 26 vagyok.
Aztmondta amugy az orvos hogy ha kiszedtem az elsőt mondjuk hétfőn fejezem be, akkor ujra hétfőn kell a masik héten kezdeni szedni,vagy most ezt rosszul mondta?
Az első három hónapban bármi normális, idő kell, míg a szervezeted hozzászokik.
Azt, hogy hogy kell szedni, azt olvasd el a betegtájékoztatóból, ezért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!