Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek megvan, lehet-e ilyenkor nemi aktust végezni?
Novynette tablettát szed, most fogyott el az első levéllel. A dolgok jól alakulnak, mivel meg is jött neki a vérzése.
A kérdés adott: ilyenkor belé lehet-e élvezni, avagy sem?
Ha csináljátok akkor vagy gumival, vagy tabival. Lehet, hogy a barátnőd épp olyan, hogy a menstruáció alatt is terhes lehet! Védekezettek :)
E.
Először is 18 évesek vagyunk mindketten, csak épp nincs itt a gyógyszer betegtájékoztatója, hogy megnézzük, s ezért tettem fel ezt a kérdést.
Másodszor tisztában vagyunk a fertőzés kockázatával, s azért vártunk válaszokat, hogy segítsenek a döntésben - ebből egyértelműen kiderül, hogy előtte mérlegelünk!
Harmadszor ha számodra undorító, gusztustalan, akkor erre annyit tudok mondani, hogy régimódi vagy. Esetleg a nők is alsóbbrendűek? Nem érek a barátnőmhöz undorral, ilyenkor sem.
Negyedszer pedig: nem kioktatást, hanem tanácsot kértünk!
Azért a pluszodat megkapod.
1. igaz, hogy menzesz alatt teherbe lehet esni, üzenem annak, aki be akarsz sz*rni
2. viszont: a tabi szünetben NEM lehet teherbe esni, olyankor is védett a lány
3. a rendesen szedett tabi mellett (rendes időben, kihagyás, hasmenés, hányás nélkül) a tabi 99,99%-os védettséget ad, én nem veszem be a mesét, hogy szedtem, de terhes lettem - szedte, csak rosszul
4. nyitottABB a méhszáj, nagyOBB a fertőzésveszély, de tegyük fel, hogy egészséges emberek tették fel a kérdést
5. az undorral kapcsolatban osztom a kérdező véleményét
A fentiek alapján a válasz a kérdésre: igen, ha mindketten akarjátok.
Köszi a plusz, enélkül rossz lett volna a napom:))))))))) Régimódi vagyok? Oké, te biztosan jobban tudod:) Ha ennyire felnőtt és érett vagy, akkor miért vadidegenek segítsége kell, hogy dönteni tudj. Érdekes, nekem eszembe nem jutna olyanról kérdést kiírni, ami csak kettőnkre tartozik. És ha annyira szereted a barátnődet, akkor ne nemi aktust végezzetek, hanem szeretkezzetek...:) Ki is a merev és a régimódi?
Kérem ám a pluszomat, különben rosszul fogok aludni, kis zöld kéz nélkül nem is akarok tovább élni:))))
Köszönöm a választ!
Végül is úgy döntöttünk, hogy ezt a hétvégét kibírjuk szex nélkül (sajnos közbejött egy kis megfázás is - a barátnőm részéről), s a következőn pótoljuk majd be a mostani dolgokat... :) Mégiscsak jobb úgy ünnepelni, ha mindketten 100%-ot tudunk nyújtani. (holnap leszünk félévesek, de sajnos csak hétvégente tudunk együtt lenni) Ettől függetlenül a már megfogalmazott véleményemet fenntartom.
Üdv mindenkinek és további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!