Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlási módot használtok?
Természetesen utánaolvastam. A betegtájékoztató valóban lehetne részletesebb.
Ettől még nem méreg, és ettől még sok oka lehet a meddőségnek. :)
23 ahhoz képest hogy 3 hónapot erdemes várni gog.gátlo utan a gyerekcsináással, hogy minden kiürüljön a szervezetbol, nem semmi, hogy sokan azonnal kezdik a gyerekgyártást abbahagyás után.
Ez is az, hogy a tajékoztatóról egy rakat mindent lefelejtenek, es nem is igen teszik a teljes körű infokat elerhetővé sem.
1 év talán nem hosszabb mint 3 hónap??
😂
Szerintem a mai modern gyógyszerek után simán lehet rögtön gyereket vállalni, de mi vártunk 1 évet. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy bármi baja lenne a gyereknek más esetben sem.
Milyen infok nem szerepelnek a betegtájékoztatón?
24: kicsit felvilágosultabb orvosok simán elmondják ám, hogy a mai, alacsony hormontartalmú tabik mellett nem kell várni semennyit, egyből lehet próbálkozni. Ez egy elavult dolog, ami benne maradt a köztudatban.
Amúgy tesóm évekig szedte a bogyót, lombikozniuk kellett, most figyelj: nem miatta, a férje miatt. Nála minden oké volt, simán sikerült is a lombik, miután használható spermiumot nyertek.
Én, ahogy említettem, 2 gyereket szültem több év foggátló után, mindkettő pikkpakk jött. Más kérdés, hogy azóta nem szedem, mert így 30 fölött már eléggé éreztem a mellékhatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!