Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg a mensim?
A havi vérzésem nem rendszeres, néha 35, 32 máskor 39, 27 napra jön meg. A mensim első napjai nagyon fájdalmasak, 400 ibuprofennel tudok csak ellenni.
Ovulacio után 10 nappal (3 nappal a mensim előtt) a barátommal pettingeltunk (de nem feküdtünk le!).Én elégítettem őt ki orálisan, aztán megujjazott. A kezét alaposan megtörölte es kb 10 perc telt el miutan elélvezett és hozzámnyúlt.
Mensi előtt a mellem mindig érzékeny most viszont egyáltalán nem, a hasam viszont néha enyhén görcsölget, faj a fejem és a gyomrom (ami nálam megszokott a havim előtt ).
Eléggé parazos vagyok, úgyhogy csinaltam egy tesztet tegnap, negatív (4. nap késes, 8.nap az “eset” után)
Közben hónap elején egyről a kettőre fogytam 4 kg-t ami ugyancsak késleltetheti a mensit es elég rendesen fel is fáztam a napokban, emellett nagyon stresszes heteim voltak.
Most a 35. napon vagyok, 5 nap késéssel. Nem feltétlenül attól tartok hogy terhes vagyok, inkább csak attól hogy valami komolyabb van a háttérben. Szerintetek mitől lehet? Lehet terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!