Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhez akkor is kell gumi, ha én magnak kézzel tudom szabályozni mikor megyek el?
Nyugi, én sok barátnőmmel és partneremmel dugtam úgy, hogy nem húztam gumit, és ő sem szedett gyógyszert. Konkrétan már a szüzességem is így veszítettem el.
Amúgy legyél óvatos azért. A punci sokkal másabb érzés, mint a kezed, tudom, hogy vannak olyanok, hogy a magas izgalmi állapot miatt elborul az agyuk, és nem húzod ki olyankor, ha nagyon jólesik. Nálam ilyen gond nincs, mert nekem jobba esik kézzel kiverni utána, mint a punciba elmenni, de először meg kell tapasztald, neked milyen érzés. És ami még nagyon veszélyes, ha szerencséd van, és a csaj nagyon élvezi a farkad, és mondjuk misszionáriusban 30 centire van az arcotok egymástól, és ott zilál és nyög alattad, az orgazmushoz már pár lökés kell neki csak... Na olyankor kap el az az érzés, hogy nem akarod kihúzni, hanem mégerősebben akarod basszni, és amiért ő nagyon élvezi, te is elspriccelsz. Nagyon erős önkontrollod kell legyen ilyenkor.
Kíváncsi lennék a lányos szülők arcára, mikor olvassák a kérdés kiírójának marhaságait.
Főleg, hogy az ilyen kis idiótákkal engedik a lányaikat, de ha egy magamfajta érett férfi akar közeledni a lányhoz, aki tud védekezni, azt elmarják.
Azta, amit leírtál 14-es ebbe így bele se gondoltam ennyire...
Mármint hogy így lehet tényleg nehezebb leállni mint ha magamnak csinálom itthon, oda fogok figyelni nagyon!
Köszönöm szépen!
a gumiról meg egyrészt nem is merek mert full ciki megvenni, másrészt meg nagyon drága, amit én kapok zsebpénzt abból nem nagyon jön ki
"a gumiról meg egyrészt nem is merek mert full ciki megvenni, másrészt meg nagyon drága,"
Éretlen, ostoba, gyerekes pöts vagy. Csak jelzem, egy esetleges abortusz se lesz olcsóbb, és még "cikibb" lesz a szülők elé állni.
De most amúgy nem értem miért kell belémállni, csak akkor fogjuk csinálni ha ő is akarja és benne van így, és oda fogok figyelni nagyon
nem akarok semmi bajt csinálni csak szeretnék lefeküdni egy lánnyal végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!