Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok nő aki fogamzásgátlót szed az a sok önző pasi kedvéért teszi vele tönkre a szervezetét a mellékhatásoktól? Ennyit megér nekik a szex?
Ezt gondold át úja.
A szex csak a faszik kedvéért lett kitalálva?
1.
Részben igazad van.
Nem sok nővel találkoztam akit érdekelne..
Szedtem kb 1 évig, azóta abbahagytam. Mindenkinek mások a szempontjai, és mások a mellékhatások, ezek alapján lehet eldönteni hogy megéri-e szedni.
Nekem pl szebb lett tőle a bőröm, és a menstruációm kb teljesen fájdalommentes lett. Nekem ez nem volt nagy plusz, mert amúgy is egész szép a bőröm fiatal koromhoz képest, és a menstruációm is teljesen tűrhető, legfeljebb az első napon szarul vagyok kicsit, de ennyi.
A negatív, hogy kinyírta a libidómat. De úgy szinte teljesen, meg is szűnt a szedésének az értelme.
Na, így nekem nem érte meg.
E kérdés alatt pont az ellenkezőjét állítják a kommentelők amit ti írtok. :
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Akkor most mi az igaz a tabiról??
Kedves kérdező...
Eleve te nő vagy pasi vagy?
Annyira elítélő és megkeseredett a kérdésed feltevésének a stílusa (sok önző pasi, ennyit megér), hogy az már fájdalmas... 😐
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!