Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hatni fog az esemény utáni?
68 órával az eset után vettem be a 72 órás tablettát. 2 szemet kaptam azaz 68 órával utána bevettem az elsőt, majd ezt követően 12 óra múlva a másikat.
Ekkor nyilván már eltelt a 72 óra?így lehetek terhes?
Ilyen későn úgy tudom, hogy 20% az esély arra, hogy hat.
Azért ez a nullához képest még elég szép.
A mellékhatások ereje az 100% lehet így is.
Az úgy elég húzós, nem kellene ilyet csinálni.
Mondom: a mellékhatásoknak sajnos nincsen határideje, azok bármikor jöhetnek.
5-ös Ez milyen gyógyszer, mi a neve?
Recept nélkül esemény utánit nem kapsz. Ha valaki 2 szemet adott a fogamzásgátlójából, az a hajadra is kenheted, pont annyira lesz hatásos.
Természetesen nem valaki sima fogamzásgátlóját vettem be.
Gyógyszertárban kiadták. Valamint itt augusztus 1.től alapból ki vehető majd 16év felett.
A gyógyszer neve Postinor
Ezek szerint nem Magyarországon laksz, nálunk ez a gyógyszer kb. 10-20 éve nincs forgalomban, és recept nélkül az Escapelle, és az Ellaone sem kapható, itt ez a 2 féle, amit felírhatnak.
Mindenesetre a sürgősségi fogamzásgátló hatékonysága sem 100%-os, ha pedig megtörténik a megtermékenyülés vetélést nem okoz, ezért kell minél hamarabb bevenni. Reménykedj, mást nem tudsz tenni.
A 72 órás tabletta annál hatásosabb, minél rövidebb idő telt el az aktus óta.
De két dolgot tudni kell:
1. Az esemény utáni egy hormonbomba, ami akár hónapokra szét tudja barmolni a ciklusodat
2. A tabletta az ovulációt gátolja meg. Ha viszont már megtörtént az ovuláció, akkor annyit ér, mint halottnak a csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!