Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeletileg Mar vedett vagyok?
Figyelt kérdés
Ugye altalaban azt mondjak, meg a tajekoztatora is az van irva hogy a tabi 1 honap utan nyujt vedettseget. 1 level viszont 21 napos, tehat az csak 3 het, nem 4, a 4edik a het napos szunet mikor a menstruacio megjon...en meg sosem szedtem fogamzasgatlot, most szedem az elso levelet,es pont ma este 10kor szedem be az utolso darabot belole, szoval a 21ediket. Ha a baratom belem elvezne ma, az utolso darab beszedese elott, ELMELETILEG mar vedett vagyok, nem kell aggodnom, ez mar eleg ido hogy hasson a tabi, vagy a masodik level elso tabijatol garantalt(-abb) ?? Koszonom az ertelmes valaszokat :)2010. szept. 14. 09:27
1/4 anonim válasza:
Már gyakorlatilag is védett vagy, nem csak elméletileg.
2/4 anonim válasza:
nem lehet semmi bajod és védett vagy már:) szval hajrá!:D
3/4 Holdtündér válasza:
Én úgy tudom gyakorlatilag egy hét után már védve vagy.
A nődokik viszont szokták javasolni a második levél megkezdésétől a kiegészítő védekezés nélküli szexet.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek :) azert irtam hogy elmeletileg, mert ugye nem teljesen 100 szazalek, gyakorlatban lehet kevesebb is :)
2010. szept. 15. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!