Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behatolás nélkül teherbe eshetek?

Úgy is bekerülhet, ha csak érintitek egymást, kívülről.
Attól függ, mennyire vagytok termékenyek és hol tartasz a ciklusoddal.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
Mindenesetre, ha összejött volna, akkor jó babázást!
Írd majd meg az eredményt!

Lehet, hogy vészmadár vagyok, de egyben biológus is. Kétféle valószínűséget kell elkülöníteni, a matemataki valószínűséget és a "reális esély"-t.
A természettől azt tanultam, hogy olyan, hogy 0% gyakorlatilag szinte nincs. Lehet, hogy valami csak egymilliárdból vagy ezermilliárdból egyszer fordul elő, de előfordul. Az ilyenekre azt mondanám, hogy reális esély nincs rá, de nem szabad csodának tekinteni, ha mégis előfordul. Minden nehezítő körülményt (nem élvezett el, kis csepp került a kezedre, hosszú idő telt el, stb) úgy kell tekinteni, hogy hozzárak pár 0-t a tizedesvessző mögé. Pl ha az előváladétól mondjuk 0,00001% esélyed lenne, de a félig kiszáradt előváladéktól 0,0000000001% és még ha spermicides is volt, akkor 0,000000000000000000001%. Most csak úgy hasraütéssel mondtam számokat, de azért ha van 5-10 nulla a tizedes vessző után, az már elég biztos.
Nos, esetedben a reális esély valóban nem áll fenn, és nem izgulnék a helyedben. De ahogy a lottót is megnyerik időnként, azért az a pici esélyke ott figyel egészen a következő ciklusodig.

a tegnapelőtti biológus mindent elmondott.
Szóval rá hallgass, ne az okoskodókra. NYUGII!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!