Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mitől lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
Fáj az alhasam és alig tudok pisilni, pisilés végén mégjobban fáj az alhasam. Mentem dokihoz,(aki szerint felfázás) de őszintén csak a vizelet mintát nézték egyáltalán nem kérdezte h holfáj csak irta a gyogyszert ami annyit enyhitett h nemcsip pisiléskor. Egyébként ha pisiléskor fáj az alhasam az ugye nem terhességre utaló jel? 22/L
2010. szept. 13. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez nekem is hólyaghurutnak(felfázásnak) tűnik. Nem véres a vizeleted? Esetleg nem csíp vagy fáj vizelés közben? Nagyon sokszor volt hólyaghurutom és mindig ezeket a tüneteket produkáltam.

Ha rendesen védekezel nem lehetsz terhes. Viszont az alhasi fájdalommal nőgyógyászt kéne felkeresned, és mindenképpen meg kell hogy vizsgáljon.

2010. szept. 13. 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:
háát csipett a vizelet de miota szedem a gyogyszert amit doki irt azota nem csak fájdogál pisilés végén a hasam hááát az lesz csak csütörtöktől hamarabb nemtudok menni :S azért gondoltam addig "tájékozódom" itt
2010. szept. 13. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!