Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos közösülés?
Én kb 10 év alatt egyszer se lettem így terhes.
Sőt a barátnőm se, aki hasonló ideje védekezik így.
De csak akkor védekezz így, ha nem lenne olyan világkatasztrófa, ha nem válna be. Mert elég egyszer hibázni
Bqrátnőmmel mi is így csináltuk, amíg a covid alatt nem tudtunk neki gyógyszert felíratni.
Szülei elvileg harminc x éve így csinálják, csak Ő született, aki tervezett volt.
Szal karantén alatt, nagyjából fél évig nem lett semmi baj. Észnél voltam mindig. Váltani azért váltottunk tabira, mert ezzel ugye elég rizikós a második menet, tisztálkodni kell a kettő között. Ahogy happy finish sincs.
Ha valóban időben kihúzza a partnered, és nem csak akkor ha az első löket már betalált, akkor nagyon nagyon minimális az esély. Ekkora hibaszázalék bármilyen védekezésnél megvan.
Aki így teherbe esik, nos ott a pasi rosszul csinálta az biztos.
Mi 12 éve védekezünk így, soha nem lettem terhes megszakítás mellett. Kizárólag akkor egyszer, amikor NEM megszakítással csináltuk. Tehát a termékenységünkkel sincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!