Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így mennyi az esélye a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel úgy feküdtünk le, hogy Neki épp megvolt, és azt mondta, hogy akkor volt a legerősebb a vérzés, utána még 5 napig vérzett, másrészt volt rajtam óvszer (spermicidise, nem szakadt ki), és meg is szakítottuk az együttlétet mielőtt elélveztem volna. Harmadrészt előtte el is élveztem kétszer, hogy ez megtörtént volna.. Ez kétszer történt meg egymás után, de mondom, előtte már többször elélveztem, szóval képtelen lettem volna mégegyszer.. Őszintén, komolyan, mennyi az esélye így, hogy teherbe esik? Aggódom Érte.. Mondjuk ha nem számoljuk a gumit, csak azt h megszakítottuk miközbe megvolt neki? Úgy mennyi az esélye?Köszi előre is.
2010. szept. 13. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Így semmi esélye.

De a megszakítás nem azt jelenti,, hogy kiveszed, és nem élvezel el, hanem , hogy az utolsó pillanatban kihúzod, és nem bele élvezel el.

2010. szept. 13. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
76.92138921% esély a terhességre
2010. szept. 13. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Most volt óvszer vagy nem? Ha volt óvszer az ELSŐ pillanattól kezdve,akkor mindegy,hogy te elélvetél vagy sem,hisz nem szakadt ki.Ha nem volt óvszer,akkor van esély a terhességre.Úgyhogy döntsd el mi az igazság,mert nagyon nem mindegy,hogy óvszerrel nem leszel apa vagy óvszer nélkül igen. Két hét múlva csináljon tesztet!
2010. szept. 13. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
volt rajtam óvszer, ezt úgy értettem, hogy úgy mennyi lenne az esélye, ha csak azt nézzük, hogy megvolt neki, erős vérzéssel, és utána még majd egy hétig megvolt.
2010. szept. 13. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A teherbeesés nem függ a vérzés mennyiségétől, és idejétől. Minden esetben kell gumi, mert az nélkül nem biztonságos.
2010. szept. 13. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:

"Mondjuk ha nem számoljuk a gumit"

Miért van olyan érzésem, hogy nem is volt rajtad? Vagy csak később tettétek fel?

Ha meg minden úgy történt ahogy írtad (amit erősen kétlek, mert akkor kérdést sem tettél volna fel), akkor mégis miért aggódsz?

2010. szept. 13. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Amíg vérzik, addig épp leszakad a méhnyálkahártya, és amíg nem nő a helyére az új, addig nincs hol megtapadnia a kis sejtecskének, ha véletlen épp rendkívüli módon leesik és pont meg is termékenyül, egyszerűen kizuhan a végtelenbe. (Komolytalannak hangzik, de így tanultuk bioszból annó)
2010. szept. 13. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
A természet érdekes dolgokra képes. Azt is tanultátok, hogy olyankor elvileg nincs peteérés, mégis előfordulhat, ahogy az is, hogy mégis megtapad?! Nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen.
2010. szept. 13. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen,a szervezetünk nem gép,sok mindenre képes.Ráadásul megtapadnia nem most kell,hanem majd 14 nap múlva.Ha most esetleg van peteérése és meg is termékenyül,akkor még bőven van ideje,hogy a méhnyálkahártyája megvastagodjon,mire a méhbe ér.Sok a HA,de az esély így is megvan.Persze mindezt akkor,ha gumi nélkül számítjuk a dolgot,ahogy a kérdező is kérte.
2010. szept. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!