Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17/L 1,5éve élek nemi életet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17/L 1,5éve élek nemi életet, mégis most jött elő ez a probléma. Mittegyek,?

Figyelt kérdés
Eleintenem féltem, a terhességtől, stb.. régebben 1éve volt 1× h tabit kellet bevennem (72es) mert kiszakadt, de utána se paráztam.... kb 3 hónapja sokkal kevesebbet szeretkezek a barátommal mint régen...... tehát orál, anál inkábbb van mint sima szeretkezés.... nemtudom mért.. kb 2 hete volt 1× h elkedztem közbe vérezni.. bepánikoltam meg mminden... azóta 2× szeretkeztünk, mind2× görcsbe voltam...... majd elsírtam magam, nem élveztem, remegtem.(perszeabbahagytuuk). elkezzdtem félni atól h kiszaka a gumi, v h megint vérzek meg ilyenek... mit tegyek h megint élvezzem,?
2010. szept. 12. 22:08
 1/8 anonim válasza:
9%
használjatok 2 gumit
2010. szept. 12. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
írass fel fogamzásgátlót
2010. szept. 12. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Csináljátok továbbra is csak popóba.
2010. szept. 12. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
2 gumit hülyeségnek tartom, gyógyszer..háát..lehet az kéne, bár 1 ismerősöm ugy lett terhes..:S
2010. szept. 12. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

a foggátlós vok.persze semmi sem 10000 százalékos, de egy próbát megér.ennyi erővel ne is szexeljen senki sem soha, mert elkaphat vmit, v bármikor terhes lehet.jaj ne legyél már buta!:-)

lehetséges, h az ismerősöd vmi olyan gyógyszert v akármit szedett épp akkor mellé, ami gyengítette a fogg hatását, v mittomén.nyugika

2010. szept. 12. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

vagy az ismerősöd össze-vissza szedte be...

minden nap kb azonos időben kell bevenni...ez is rengeteget jelent!

De húú hallod, először félreolvastam...először azt olvastam, hogy 5 éve élsz nemi életet:D mondom paaah:O:D

Én is a gyógyszert ajánlom, de ha utána sem tudsz ellazulni, akkor keress fel egy pszichológust, mert a későbbiekben is okozhat még problémát és rámehet a párkapcsolataidra ez a görcsölés!

2010. szept. 12. 22:23
 7/8 A kérdező kommentje:
az a baj, nem érzem magam késznek arra h gyógyszert szdjek! nem tudom miért! és már volt belőle kisebb veszekedés.. azt modnta a barátom, h ezen nekem kell változtatom... h ne görcsöljek.. de nem megy.....:'( egyszerűen irtózom szinte attól amikor érzem h bennem van, mert félek........:S
2010. szept. 12. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor használjatok gumi mellé pharmatexet.
2010. szept. 12. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!