Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor van egy nőnek peteérése?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van egy nőnek peteérése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap a barátommal szeretkeztünk védekezés nélkül! Mielött elélvezett kivette! Nagyon félek , hogy terhes leszek! Azt hallottam, hogy erre csak akkor van esély ha peteérés közben csináljuk védekezés nélkül! Mikor van peteérése egy nőnek? Amikor nem vérzik?
2010. szept. 11. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
28 napos ciklus esetén általában a 14. napon. Ez persze egyénenként eltérhet. Való igaz, ovulációkor a legnagyobb az esély a teherbeesésre, de ettől függetlenül máskor is van.
2010. szept. 11. 15:57
 2/7 anonim válasza:
Nem csak peteéréskor eshetsz teherbe hanem akkor a legvalószínűbb,a ciklus 12.napjától kb.16.napig mert a tűszőrepedés után kell pár nap míg halad a petevezetőbe a pete.
2010. szept. 11. 16:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem kb 6 napja múlt el a vérzésem! Kb mennyi az esély rá, hogy teherbe estem szerintetek?
2010. szept. 11. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha jobban megnézzük, eleve a teherbeesés sem olyan egyszerű folyamat. Ha beléd élveznek, a spontán teherbeesés is "csak" 20 % körül van. Sokmindentől függ. Nem beléd ment az anyag, elvileg nem sok esélye van a dolognak (mielőtt valaki belekötne: egy kevéske akkor is van). De szerintem ne aggódj és legközelebb védekezzetek.
2010. szept. 11. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 11. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég szánalmas, hogy már szexelsz, de a saját ciklusodról szart sem tudsz.

Ha 6 napos a menzeszed, akkor az utána lévő 6. nap már a ciklusod 12 napja, az meg elég kockázatos.

Talán védekezni kellene, nem gondolod?

2010. szept. 12. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem védekezés a megszakítás!

Használjatok gumit vagy szedj foggátlót...

2010. szept. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!