Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal megszakításos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal megszakításos módszerrel védekeztünk, nagy az esélye a terhességnek, ha kb. egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 13:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
ez a gyerek csinálás macerás verzioja.
2010. szept. 11. 14:25
 12/34 anonim ***** válasza:
szerintem az utolsó hülyeséget írt ennek is megvan a maga értelme
2010. szept. 11. 15:35
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

17/f: Vigyáztok egymásra? Azzal, hogy megkockáztattok egy esetleges terhességet? Hát gratulálok. Biztos nagyon jól esne a bnődnek, ha esetleg felcsinálnád.

Ha mindketten egészségesek vagytok, akkor megszakításos védekezéssel előbb utóbb biztosan teherbe fog esni! Ha ennyire vigyáztok egymásra, akkor inkább használj gumit.

2010. szept. 12. 00:29
 14/34 anonim ***** válasza:

Ha abbahagytad, másnap teherbe eshetsz. Mégis mit gondolsz, miért kell naponta szedni?

Ha megszakítást használtok és termékenyek vagytok, néhány hónap múlva már összejöhet a gyerek.

Jó babázást!

2010. szept. 12. 01:48
 15/34 anonim ***** válasza:
ha becsúszna egy gyerek én akkor is vele maradnék nem hagynám el. 17 évesen van bennem annyi felelősség hogy ne hagyjam el őt .
2010. szept. 12. 08:36
 16/34 anonim ***** válasza:
40%
És ő is szeretne gyereket szülni 17 évesen szerinted? És anyád mit szólna? Neked SEMMI felelősségérzeted nincs. Azt hiszed ez csak ennyi? Ha becsúszik, akkor megszüli, te vele maradsz és ennyi? Naiv vagy.
2010. szept. 12. 12:49
 17/34 anonim ***** válasza:

nem. de nem hagynám el miatta.. az 100 %

imádom őt.

2010. szept. 12. 13:03
 18/34 anonim ***** válasza:
40%

De azért annyira már nem szereted, hogy ne tedd ki egy abortusznak!! Fogd már fel, hogy veszélyes. Egy nőnek egész életében bűntudata lesz, ha kikaparják belőle a gyerekét! Ez neked a szeretet te szerencsétlen? Akkor milyen ha vkit utálsz?

Baromi sokra megy vele a csaj, ha felcsinálod, de azért hazaviszed a kórházból abortusz után...undorító vagy.

2010. szept. 12. 13:16
 19/34 anonim ***** válasza:

ha teherbe esik akkor megtartjuk. mert szeretjük egymást..

de látom neked ez érthetetlen nyilván csak arra mész hogy lefeküdj mindenkivel ... 5 hónap és 18 leszek .. ő is hasonló korba van.. sulival idén végzek.. . mi kell még ?

karácsonykor eljegyzem. ahogy 18 leszek..

2010. szept. 12. 13:39
 20/34 anonim ***** válasza:
58%

"de látom neked ez érthetetlen nyilván csak arra mész hogy lefeküdj mindenkivel ... "

Hát persze. Nem tudod, én arra megyek, hogy addig ne legyen gyerekem, ameddig én nem szeretnék. Ugyanis egyetemre járok és még fiatal vagyok egy gyerekhez.

Ahogy Te is. A szüleid is tudnak a kis tervetekről? Ha meg már ennyire gyereket akarsz, akkor csináld normálisan.

2010. szept. 12. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!