Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló erősebb a stoddete vagy a yadine?

erősebbb ?
mindegyik ugyanolyan százalékban biztonságos
csak amelyikben több a hormon az megterheli a szervezeted

Szerintem fogamzásgátló tablettát egyáltalán ne. Jöhetnek a negatívak is, mert tudom, hogy "széllel szemben próbálok", de én egy-az egyben ellene vagyok. Nem természetes, hogy felborítjuk a női ciklust és hormonháztartást, nem véletlen szerintem, hogy ennyi mellrák, ciszta, myoma meg PCU van mostanában.
Azt se tartom természetesnek, hogy ennyire agyongyógyszereznek minket minden kutyaszarral, a legtöbb esetben csak a gyógyszergyárak profitéhségének teszünk jót. Nyilván vannak megalapozott esetek, amikor szükséges a gyógyszer, de az nagyon durva, hogy vény nélkül, közönséges boltokban hozzáférhető egy csomó "gyógyhatású készítmény", sokan meg válogatás és mérték nélkül falják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!