Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruáció alatt. Terhes lehetek?

teendő? az, hogy vársz és nem idegeskedsz.
am menstruáció ideje alatt nagyobb az esély a terhességre, ezt jegyezd meg! ha nem ment el benned és a laborvizsgálat is negatív, akkor nem kell idegeskedned.

Kevés az esély, de megvan. És menzesz alatt nem csak azért érdemes védekezni, hogy ne ess teherbe. Ilyenkor nyitva a méhszáj, sokkal könnyebben elkaphatsz a barátodtól mindenféle fertőzést (ha van neki). Nem tudom, a nőgyógyászati laborvizsgálat mennyire megbízható 1 hét után. Jövő héten kiderül minden.
Hány éves is vagy?

A menzesz alatt nyilván kevesebb az esély a teherbeesésre, mint félidőben. De attól még van. Arról nem is beszélve, hogy nem javasolt menstruáció alatt szeretkezni, még gumival sem! A hüvelyed tele van baktériumokkal, amik az aktus során feljuthatnak a méhedbe, mivel nyitottabb a méhszáj.
Egy hét után nem tudom menyire megbízható a laborvizsgálat. De miért nem kérdezted meg? Vagy miért nem később mentél? Nem nagyon értem, de mindegy.
Most már nem tudsz mit csinálni, csak reménykedni. Aktus után két-két és fél héttel csinálj még egy tesztet, akkor is, ha megjön! Egyrészt mert ritkán, de előfordul, hogy vki terhesség alatt is menstruál, másrészt azért, hogy tuti megnyugodj!
De máskor ne legyél már ennyire felelőtlen. Értem én, hogy elkap a hév...de basszus, nem vagyunk állatok. Tudjunk már egy kicsit uralkodni az ösztöneinken. Sosem értettem ezt. Ha nincs gumi, akkor oldjátok meg máshogy. Van kezed meg szád is, lehet használni...
Remélem azért nem lesz semmi baj.
Egyik válaszolónak pedig: Az hülyeség, hogy csak akkor vegye be, ha 100%-ig biztos, hogy terhes. Ha már terhes, akkor nem tudja bevenni. A beágyazódástól beszélünk terhességről, az pedig kb 7 napot vesz igénybe.
Kicsit tájékozódj még:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!