Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szex menstruáció alatt....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex menstruáció alatt. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A menstruáció 2. napján voltam együtt védekezés nélkül a barátommal, de nem ment el bennem. Az aktus után egy héttel elmentem nőgyógyászhoz, negatív lett a laborvizsgálat, viszont nagyon félek tőle hogy teherbe eshettem. Egy hét múlva kellene hogy megjöjjön. ilyenkor mi a teendő?
2010. szept. 11. 00:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, bnőmnek így van egy másfél éves kisfia.
2010. szept. 11. 00:27
 2/12 anonim ***** válasza:

teendő? az, hogy vársz és nem idegeskedsz.

am menstruáció ideje alatt nagyobb az esély a terhességre, ezt jegyezd meg! ha nem ment el benned és a laborvizsgálat is negatív, akkor nem kell idegeskedned.

2010. szept. 11. 00:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Kevés az esély, de megvan. És menzesz alatt nem csak azért érdemes védekezni, hogy ne ess teherbe. Ilyenkor nyitva a méhszáj, sokkal könnyebben elkaphatsz a barátodtól mindenféle fertőzést (ha van neki). Nem tudom, a nőgyógyászati laborvizsgálat mennyire megbízható 1 hét után. Jövő héten kiderül minden.

Hány éves is vagy?

2010. szept. 11. 00:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Most lettem 18 éves. Tudom, hogy nagy felelőtlenség volt. Ráadásul nyaralni voltunk külföldön, szoval még 72 órás tablettát sem bírtam bevenni.
2010. szept. 11. 00:33
 5/12 anonim ***** válasza:
a 72 órás nem olyan mint egy cukorka. iszonyú lórúgás, mert hormonos. és ha nem vagy benne 100%ig biztos, hogy terhes vagy, ne is vegyél be ilyet. inkább védekezzetek mindig, minthogy "á, menj el bennem nyugodtan, majd beveszek egy 72órásat" felkiáltással történjen meg az eksön.
2010. szept. 11. 00:39
 6/12 A kérdező kommentje:
igen nagyon jól tudom sajnos, nem leszek sohasem ilyen felelőtlen :/ nemtudom, van értelme most még az esetleges menstruációm előtt terhességi tesztet vennem?
2010. szept. 11. 00:45
 7/12 anonim ***** válasza:
ha így parázol, az a menzesz késéséhez fog vezetni. nyugi, nem vagy terhes...tudom, könnyű mondani, de hidd el, én is parázok elegetXD
2010. szept. 11. 10:22
 8/12 anonim ***** válasza:

A menzesz alatt nyilván kevesebb az esély a teherbeesésre, mint félidőben. De attól még van. Arról nem is beszélve, hogy nem javasolt menstruáció alatt szeretkezni, még gumival sem! A hüvelyed tele van baktériumokkal, amik az aktus során feljuthatnak a méhedbe, mivel nyitottabb a méhszáj.

Egy hét után nem tudom menyire megbízható a laborvizsgálat. De miért nem kérdezted meg? Vagy miért nem később mentél? Nem nagyon értem, de mindegy.

Most már nem tudsz mit csinálni, csak reménykedni. Aktus után két-két és fél héttel csinálj még egy tesztet, akkor is, ha megjön! Egyrészt mert ritkán, de előfordul, hogy vki terhesség alatt is menstruál, másrészt azért, hogy tuti megnyugodj!

De máskor ne legyél már ennyire felelőtlen. Értem én, hogy elkap a hév...de basszus, nem vagyunk állatok. Tudjunk már egy kicsit uralkodni az ösztöneinken. Sosem értettem ezt. Ha nincs gumi, akkor oldjátok meg máshogy. Van kezed meg szád is, lehet használni...

Remélem azért nem lesz semmi baj.

Egyik válaszolónak pedig: Az hülyeség, hogy csak akkor vegye be, ha 100%-ig biztos, hogy terhes. Ha már terhes, akkor nem tudja bevenni. A beágyazódástól beszélünk terhességről, az pedig kb 7 napot vesz igénybe.

Kicsit tájékozódj még:)

2010. szept. 11. 10:58
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tanultam az esetből :( biztos, hogy nem lesz még egy ilyen :/ megpróbálok nem idegeskedni, és felkeresem a nőgyógyászom.
2010. szept. 11. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Én két hete vettem be 72 órás tabit és semmi bajjom nem volt tőle, pedig 14 éves vagyok! nem tudom mit parázik tőle mindenki!
2010. szept. 11. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!