Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még nem jött meg a menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem jött meg a menstruációm, lehetek e így terhes?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, de még nem jött meg. Tudom, kissé beteges... Ha a barátommal nem védekezek, történhet baj?

2022. febr. 6. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Mégis hogy gondoltad ezt a kérdést?

Ha felelőtlen vagy, akkor nyilván lehetsz terhes.

2022. febr. 6. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Igényes nő alapból is évente jár nógyógyászhoz egy kor felett, pláne ha már aktív szexuális életet él. De így, hogy nálad rohadtul nem stimmel valami, pláne el kéne menni. Nem aggódsz kicsit, hogy kb 6 éves lemaradásban vagy, és nagyon nem oké valami a szervezetedben? Hogy egy alap funkció nem működik?
2022. febr. 6. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj nőgyógyaszhoz sürgősen ha még nem jött meg az első mensid...mert már meg kellett volna jönnie.
2022. febr. 6. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bazzz! Már 3 éve kezeltetned kéne magad! Az orvossal foglalkozz ne a kis gyökérrel! Nálatok senkinek sincs esze?!
2022. febr. 6. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Holnap kérj időpontot nőgyógyászhoz mert ez nem normális hogy 18 vagy és még nem jött meg.
2022. febr. 6. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt az a nagyobb baj, hogy eddig nem jött meg. Inkább emiatt menj el minél hamarabb nőgyógyászhoz, mert komoly baj is lehet, és nem nem a terhességre gondolok.
2022. febr. 7. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg tuti nem vagy nagykorú és azért nem jött meg.

Nincs itt az ideje a szexnek még.

Várd meg amíg érettebb leszel.

2022. febr. 7. 14:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!