Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lehet így a teherbeesés?
Sziasztok!
2022.02.01-én este együtt voltunk a párommal, az esedékes menstruációm előtt 2 nappal. Pharmatex hüvelykúppal védekeztünk, de aztán nagyon nagyon megijedtem, mert egy közeli ismerősöm mesélte másnap, hogy ő amellett lett terhes, és amiért ennyire megijedtem futottam a rendelőbe 72 órás tablettáért. Tegnap vettem be a gyógyszert, de a menstruációm aminek tegnap megkellet volna jönnie, nem jött meg. :( Nagyon aggódom, semmi mellékhatása nem volt egyébként a gyógyszernek. Tudom, azt írták, hogy késhet vagy hamarabb is megjöhet a gyógyszer után, de érdeklődnék, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, vagy mennyi esély lehet arra, hogy terhes vagyok? Köszönöm a választ!
Kedves első válaszoló!
Úgy érted, hogy a 72 órás tabletta felesleges is lett volna?
A pharmatex biztonságos, betartva az utasításokat. 13 év alatt soha nem okozott problémát, pedig egyébként termékeny vagyok.
Felesleges volt a 72 órás tabletta, ha felelősségteljesen, betartva a hasznàlati utasítást védekeztetek.
Nem kell mindent elhinni amit hazudnak a gyógyszerről. Én csak olyan nőket ismerek akik pharmatex " mellett" úgy estek teherbe, hogy bevallottan nem használták megfelelően.
Az egyik barátnőm utólag szex után tette fel, és akkor lett terhes, a màsik meg nem helyileg alkalmazta, hanem szájon át vette be. És van olyan ismerősöm is aki nem vàrta ki a 10 percet, rendszeresen, és 3 hónap utàn emiatt végül ő is terhes lett. Persze mindegyik ostoba a gyógyszerre panaszkodott...
"a màsik meg nem helyileg alkalmazta, hanem szájon át vette be"
Szájon át a hüvelytablettát? Nagy az Isten állatkertje!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Azóta sem jött meg, holnap viszont már csinálhatok tesztet is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!