Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy terhességi teszt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 17:03
2/6 anonim válasza:
hát f vok de ezt még én is tom, benne van 1000- be 700-800 ft, de szerintem a legbiztonságosabb menny el nö gyógyászhoz.
4/6 anonim 

válasza:

én müllerben vettem,vettem egy olcsobbat is meg egy drágábbat is. az olcsobb 800körül volt,a drágább 1400ft körül. természetesen a drágább megbíszhatóbb és egyértelműbb is volt.
6/6 anonim 

válasza:

a dmben 449, és két darabot ad. X-Epil...
Eddig még nem voltam terhes, pedig már használtam...
És haláli egyszerű leolvasni
vagy van egy 519, vagy kb ennyiért, a gyógyszeres szekrényben...
A következő árkategória a Dmben 799... ilyen smájli van rajta zöld doboz...
Hirtelen ennyit tudok, utána csak a csillagos ér a határ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!