Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi vagy fogamzásgátló?
Barátnőm 8 hónapja szed fogamzásgátlót mert a pasija eddig vette neki havonta 10e Ft-ért viszont nekem max gumira van pénzem mivel csak 16 vagyok... Szerintetek melyik az egészségesebb, előnyösebb és miért? (Én a gumi mellett voksolok mivel 1: nincs pénzem foggátlóra
2: nem hiszem hogy egy 15 éves lánynak egészséges foggátlót szedni.

mivel csak 16 vagyok...
2: nem hiszem hogy egy 15 éves lánynak egészséges foggátlót szedni
ez hogy van?:O:D:D:D:D

szerintem is inkább gumi,az a fertőzések ellen is véd.
ha majd tartós kapcsolatotok lesz akkor fogamzásgátló

15-16 éves ne szedjen tabit még
gumi Oké

Úgyis csóró vagy, innentől kezdve meg nem tökmindegy?
Amúgy 3 havi adag tabletta kerül kb. 10e-be nem havi. Még a legdrágább is valami 4 körül jön ki havonta.

Heti 3x dugtok és ha mondjuk durexet vesztek az 700 forint 3 db. Ami azt jelenti h havi kb 2800-3000 Ft. Ez 3 hónapra 9000. Ha felírat tabit az 3 hónapra 10.000 Ft nem hiszem, h az az 1000 Ft olyan sokat számít. Amúgy meg ezt illik felesben fizetni. Ezen kívül vannak olcsóbb fogigátlók is az enyém 6400 és semmi mellékhatása nincs, pedig már régóta szedem. Ha tarós a kapcsolatotok és bíztok egymásban sztem tabi.
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!