Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűlt vizeletbe mártva a tethességi tesztet még érvényes?
Figyelt kérdés
A kívánt terhességi teszt elvégzésekor a kis edényben összegyüjtött vizeletem már 2-3 perce állt. Ezt követően tettem csak bele 20 mp-ig az utmutato szerint. A vizelet frissesege, melegsege szamit? Rogton bele kellett volna tennem, vagy nem baj, ha egy kicsit kihűlt? Mar ha ki tud hűlni 2-3 perc alatt.2022. jan. 9. 08:45
1/7 anonim válasza:
A HCG hormon (ami terhességnél termelődik) koncentrációja nem függ a vizelet hőmérsékletétől. A koncentrációjától igen, hogy mennyit iszol előtte. Ezért szokták reggel felkelés után javasolni megcsinálni, mert akkor jó esetben 8-9 órát nem ittál, nem pisiltél.
3/7 anonim válasza:
Nem szamit.Ha terhes vagy pozi lesz
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom!
Egyebkent a 3perces Clearblue teszt, amit csinaltam azt irja: "Ha az esedékes menstruáció előtt használja
a tesztet, akkor ezt a napi első vizelettel
végezze el. Egyéb esetben a tesztet a nap
folyamán bármikor elvégezheti."
Es en nem a menstruacio elott vegeztem, tehat gondolom nem baj, ha nem a napi elso vizeletem volt.
2022. jan. 9. 09:26
6/7 anonim válasza:
Hogyan tudtad nem a menstruáció előtt végezni?
Ha a menstruáció után lennél, miért kéne tesztelni?
A leírásban nem menstruáció szerepel, hanem "az esedékes menstruáció időpontja előtt", vagyis akkor, ha még nem késik a megszokott időponthoz képest.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen ertem. Csak a biztonsag kedveert teszteltem (mensi alatt egyebkent, tamponnal). Kisse barnas volt.
2022. jan. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!