Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek-e terhes?
Sziasztok! Dec.11-én történt egy baleset párommal. Sajnos kiszakadt az óvszer. Amikor történt éppen menstruáltam (29 napos ciklusom 4. Napján történt). Hogy biztosra menjek bevettem az esemény utánit 24 órán belül. Rá 5napra megjött megint,ez 3 napig tartó barnás vérzés volt
14 nappal utána csináltam tesztet ami negatív lett, 16 nappal utána is csináltam,majd most pedig 26 nappal aktus után is csináltam,hogy biztosra menjek. Mind a 3 negatív lett,viszont az utolsót nem reggeli vizeletből (azt írta a tájékoztató a teszt dobozában,hogy nem muszáj reggeli vizeletből,csak ne igyak sokat,tehát délután csináltam) maximum fél litert ittam aznap és az volt a második vizeletem,szintén negatív lett. Mit gondoltok,biztos lehetek az eredményekben? Kicsit parázok,mert 2 napja késik,persze egy lórugásnyi hormon bevétele után ez normális.
Ha mégis kicsusszan, hívhatjàtok Jézusnak.
Ui: üdvözlöm a hormonhàztartàsod!
XDDDDDD utolsó,rendben a te tiszteletedre<3
3/4-es megnyugodtam,nagyon rendesek vagytok,remélem rendszereződik hamarosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!