Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette fogamzásgálóról milyen tapasztalataitok vannak?
nekem se jött be :( nekem hangulatingadozásim voltak tőle.
volt mikor sírógörcsöt kaptam, mert nem tudtam, hogy mit vegyek fel :) szóval én nem ajánlom
semmi panasz...azt szedem is régóta...nem vettem észre magamon változást...legalábbis olyat nem ami a foggátló okozhat...amúgy ez egyén függő...valakinek beválik valakinek nem...hugomnak pl nagyon szép lett tőle az arca...
22L
10:33.
Én írtam először, hogy híztam tőle, és igen azt szedtem, hülye tán nem vagyok még, hogy félrebeszéljek. Mint írtam, SEMMI életmódváltozáson nem mentem át, ami úgy látszik nem volt elég világos neked, mit is takar, úgyhogy gyk. (beleértve Téged is) leírom: nem "zabáltam" többet, ugyanúgy sportoltam mint ahogy addig is tettem, mégis 55 kilóról felhíztam 63-64-re. Szerinted mi másra lehet ezt fogni, ha nem a drágalátos Lindynettre? Érdekes módon az orvosom is ezt mondta, hogy a Lindynette összetétele nem megfelelő számomra (nem, nem a piacon vette a diplomáját) ez az abnormális hízás oka, ezért visszaállított arra amit korábban szedtem. (attól nem híztam, pedig azt 2 évig szedtem, ellentétben a L.-tel, amit 3 hónapig na ehhez mit szólsz? Mellesleg a súlyom tinikorom óta stagnált. Biztos attól híztam 3 hónap alatt a nagy büdös semmiből 8 kg-ot, mert zabáltam mint a disznó, nem igaz?
Úgyhogy nagyon megkérlek, ne te akarj már rácáfolni arra, ami nyilvánvaló, mert egyrészt nem te tapasztaltad ezt a saját bőrödön, másrészt annyit értesz a fogamzásgátló hormonkomponenseinek egyéni mellékhatásihoz mint tyúk az ábécéhez.
Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!