Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérem segítene valaki?
Jó estét mindenkinek!
2 hete szedem a Belara fogamzásgátlót,ma 20 órakkor szokásosan bevettem a napi egy szemet,de 1 órára rá ment a hasam (1x).Az lenne a kérdésem,hogy ebben az esetben új tablettát vegyek be?
Illetve,ha beveszem ugyanugy védett maradok?
És még az lenne a kérdésem,hogy ha ezt pótolom egy másik csomagból,akkor ugye 20 marad már csak és nem értem utána hogyan kellene pótoljam…
Nagyon köszönöm annak aki eltudná ezeket nekem magyarázni,igazán hálás lennék! :)
Nekem anno a nőgyógyász úgy mondta anno, hogy a hasmenés alatt azt kell érteni a betegtájékoztató szerint, hogy napi legalább 3-4-szer vízszerűen jön ki.
Volt már enyhébb hasmarsom nekem is 3 órán belül, nem pótoltam a gyógyszert, nem lett baj.
Amúgy meg ha pótolnod kell, akkor az ugye úgy működik, hogy mivel 21 napon keresztül kell szedd, de ha pótolsz, akkor csak 20 napra elegendő marad a levélben. Fogj egy másik levéllel, és az aktuális nap szemét vedd be az első sorból. A következő hónapban a hiányos levéllel kezdj, az utolsó napon pedig újabb levélből pótolsz. Egy szemmel sajnos mindig el leszel csúszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!