Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SZERINTETEK MI LEHET EZ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZERINTETEK MI LEHET EZ?

Figyelt kérdés
Egy ideje fáj ott lent!!A barátom azt mondta hogy bisztosan kidörzsölödött mert ami az illeti nagyon durván szoktunk szeretkezni minden hogy és keményen??Ott len a juknál ugy egy 1 re bent fel van dagadva egy kicsit de csak bal oldalt.SZERINTETEK MI LEHET EZ?????
2010. szept. 5. 19:17
 1/3 anonim válasza:
óvszerrel csináltátok? lehet latex allergia is, vagy csak simán kidörzsölődött. de ha pár napon belül nem múlik el, irány a doki!
2010. szept. 5. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Hú, olyan nekem is szokott lenni. Egy borsónyi kis bigyó, bekeményedik és nagyon fáj.

Én sem tudom mi az, de én ilyenkor mindig intim mosakodót használok, meg pisilés után törlőkendőt, és nem szexelek amíg el nem múlik.

4-5 nap alatt el szokott múlni.

2010. szept. 5. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Pinakobold bebunkerezte magát a heves támadások elől.
2010. szept. 5. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!