Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 órás tabletta esetében 100% hogy nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Akkor vettük észre, hogy kiszakadt a gumi, miután a barátom már elment. Szóval megvan az esélye a teherbeesésnek. Még most fogok menni orvoshoz felíratni a tabit. Így kb 12 óra elteltével veszem majd be. Ugye nem lehetek terhes?:( félek.2010. szept. 5. 10:53
1/4 anonim 

válasza:

100% soha nincsen. De ez 72 órás tabletta azért elég biztos, ha azt beveszed már megnyugodhatsz. Nekem egyszer volt ilye szitum anno egy exemmel...Neki a tabletta bevétele után 5-6 órával a hasán piros kiütések jelentek meg, de ez másnapra el is múlt. Ha ilyesmi jelentkezne nem kell megijedni, mert ez a tabletta egy hatalmas hormon löket. A tablettát ilyenkor hétvégén nőgyógyászati ambulancián tudod felíratni, és kb 5000 Ft lesz.
26/F
2/4 anonim 

válasza:

Minél előbb vedd be!!!! Annál biztosabb a védelme!
3/4 anonim 

válasza:

A tájékoztatója szerint 86 % a hatékonysága. Szóval kicsi az esélye,hogy terhes maradsz.Tényleg vedd be minél elöbb!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma mentem orvoshoz, felírattam, kiváltottuk a barátommal. 1 órakor bevettem szóval 10 óra telt el. Hajnali egykor kell bevennem a másikat, remélem nem lesz gond:)
2010. szept. 5. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!