Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így lehet valami probléma?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet valami probléma? (többi lent)

Figyelt kérdés

13 évesen összejöttem a mostani barátommal, jelenleg én 15 és fél vagyok, ő pedig 17. Még nem feküdtünk le egymással, csak petting volt. Mindketten szüzek vagyunk, és szeretnénk ha már történne több is a pettingnél.

Óvszerrel védekeznénk, elég biztonságos ez? Félek hogy kiszakad, vagy alapból lyukas. Fogamzásgátló tablettára nincs pénzem, és nem is szeretném egyenlőre szedni.

15L

2010. szept. 4. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is aggódtam, mikor 17 évesen vesztettem el, hogy lecsúszik, vagy lyukas, de nem történt probléma, de ha úgy gondoltuk baj van, lecsúszott vagy kiszakad a te esetedben, akkor vegyél esemény utáni tabletát, amit a nőgyógyász ír ki, kicsit drága, de nincs sűrűn szükséged rá és hatásos, ha utána 3napon belül beveszed!
2010. szept. 4. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:

nyugalom, az óvszer megfelelő védelmet nyújt abban az esetben ha felhúzásnál nem sértik fel pl körömmel..

több millióan védekeznek ezzel a módszerrel és elenyésző számuk esett mellette teherbe, szóval nincs miért félned, egyszerűen csak a pillanatnak éljetek :)

18/l

2010. szept. 4. 12:20
 3/3 Renáta1991 ***** válasza:
Ha mindent úgy csináltok ahogy kell,és nem kapkodjátok el a dolgokat,nem lehet gond! Védekezni mindenképp védekezzetek,az óvszer nem 100%os,de a fogamzásgátló sem nyújt teljes védelmet...Ha úgy helyezitek fel az óvszert ahogy kell,tehát nincs alatta levegő,stb. akkor nem lehet probléma,ne agyalj ezen! Egyébként is,ha ezen agyalsz majd szex közben hogy úristen kiszakad meg terhes leszel,elsem fogod tudni magad teljesen engedni,ezen fogsz görcsölni hogy nehogy valami gond legyen! LAZÍTS! És minden oké lesz :)
2010. szept. 6. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!