Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a Nuvaringról? Volt panaszotok mellette? Illetve mikor kell felhelyezni a legelsőt, nem értem a tájékoztatót?
Azt írja hogy a menstruáció első napján kell felrakni, de hogy a fr@ncba ha akkor vérzek? Eldugaszolja akkor a hüvelyt nem? Vagy ez átengedi a vért? És el is áll utána a vérzés hogy első nap felhelyezem? Nem használtam még hormonális fogamzásgátlót, abban sem vagyok biztos hogy nekem szabadna-e ezt alkalmazni... Sokféle gyógyszert szedek (Algoflex forte, rivotrill, emellett sok alkoholt fogyasztok, kávézok, hasmenésem van legtöbbször, a családban volt trombózis és sajnos a kábítószerek és cigaretta sem áll tőlem távol, ezek szerintem befolyásolnák a hatását...) A káros szokásaimról próbálok leszokni, de minimum évek kérdése, emellett szabad hormonális fogamzásgátlót használnom? Vagy felejtsem el?
Bocsánat a tudatlanságomért, de még csak interneten olvastam róla.
Köszönöm a választ. Sajnos ha hajlamos vagyok ha nem, muszáj lesz valami hormonális fogamzásgátlót használnom, mert még egyszer nem eshetek teherbe hormonmentes fogamzásgátlás mellett... :((
Inkább meghalok de még egyszer nem akarok ennyit idegeskedni mint abortusz intézés alatt. :(
Orvos nem fog neked hormonális fogamzásgátlót felírni ha trombózis hajlamod van, hiába akarsz inkább meghalni.
A gumi megbízható fogamzásgátló eszköz. Ha kiszakad tudjátok ellenőrizni és eltudsz menni esemény utániért.
5-ös figyeltünk, de ha gumi mellett is terhes lettem, akkor már többé nem bízom benne... :(
Ezek szerint a káros szokásaim elenyészőek ha mondok párat a dokinak ezek közül (és nem küld el vérvételre, egyszer írt már fel fgg-t de nem váltottam ki tizenévesen, szóval nem valószínű hogy kell a vérvétel) akkor felírhatja és úgy használhatom hogy nem esek teherbe újra? Vagy már csak ezek miatt is hanyagolni kéne? :(
Hogyan fogok így szexelni aggodalom nélkül? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!