Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e szülöi belegyezés a 72h tabletának?
Nem. Ez biztos, én már kétszer is vettem...
2010. szept. 4. 05:26
2/11 anonim válasza:
Ha 18év alatti vagy én ugy tudom szükséges. Tavaly az egyik 17éves ismerősőmnek nem adták ki a tablettát csak ha vmelyik szuloje vele volt és tőlem kérdezte mit csináljon mert nem akarta elmondani az anyjának. Szoval az akadályok elkerülése miatt ha szulonek nem akarod elmondani akkor szerintem kérd egy nagykoru segitségét.
20l
2010. szept. 4. 05:54
Én 16 évesen kétszer is vettem nem kell hozzá semmi. Meg se vizsgálnak, csak beadod a taj kártyát adnak egy receptet kiváltod és csá. Senki sem kérdez semmit. Egy gyógyszerhez nem kell beleegyezés. Ha valahol kérnek menj máshova, ennyi.
2010. szept. 4. 06:39
tablettának?????? talán tablettáHOZ!!!! miért olyan nehéz helyesen írni (a ö-ő, a "t" "tt", vagy a beleegyezés szót már meg sem említem, vagy mégis)
Összegezve ebbe a rövid mondatba 4 hiba van, széééép
inkább helyesen írni tanulnál meg, mint hogy már szexelsz, pláne hogy nem védekezel (idióta)
már meg sem merem kérdezni hány éves vagy? valahol 14 körül?
larkin
2010. szept. 4. 08:39
Nem kell szűéő hozzá, Nekem még a nevemet se kellett megmondani, csak felirtak egy receptet és kész. 1perc alatt megvan
2010. szept. 4. 10:58
6/11 anonim válasza:
Nálam kellett (volna) 17 voltam, ügyeleten váltottuk ki ahol nem ismertek, úgy kellett bediktálnom az adataimat, a szül dátumomat másképp mondtam.
Ezek szerint helye válogatja. Ha kérik, érvelj!
2010. szept. 4. 21:09
7/11 anonim válasza:
larkinnak biztos nincs helyén a nemi élete, ha virtuális b.szakodásokra kényszerül! (-:
2010. szept. 4. 21:12
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! sokat segítettetek am ha valaki ilyen problémája akad szegeden akkor ne a 2kórházba menjen mert már nem ott van a sürgősségi fogamzásgátlás hanem: Szegedi Tudomány Egyetem Női Klinika, Semmelweis u. 1. tel.: 62 - 544 904
9/11 anonim válasza:
Hát, larkin... helyesen úgy lenne hogy "ebbeN a rövid mondatbaN" (vagy ebbe' a rövid mondatba') és a "meg sem merem kérdezni hány éves vagy" kijelentő mondat, a végére nem kérdőjelet kellene tenni, hanem pontot, esetleg felkiáltójelet. És ha már a pontokról beszélünk, te egyetlen egyet sem tettél a mondataid végére és valahogy a nagy kezdőbetűből is csak egy jött össze. És akkor még ott van az hogy "a ö-ő, a "t" "tt""-nél aZ lenne helyes, a tárgyrag pedig lemaradt mind az ö-ő-ről és a ""t" "tt""-ről, hogy azt már ne is említsem hogy az egyiket kötőjellel, a másikat inkább nélküle és idéjőjellel írtad, úgyhogy legalább az egyik helytelen.
2010. szept. 11. 05:01
10/11 anonim válasza:
Úgyhogy szerintem a kérdező jobb helyezést érne el egy helyesírási versenyen, amúgy meg anélkül idiótázol le valakit, hogy tudnád pontosan mi történt. Gondolom hallottál már arról, hogy a gumi kiszakadhat, nem...?
2010. szept. 11. 05:04
További kérdések: