Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy antibiotikumot egyszer kell csak bevenni, de 3 napig hat, akkor meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni?
Figyelt kérdés
Kérdeztem az orvost, de össze-vissza beszélt...egyszer azt mondta, h nem is kell semmi, elég a tabi, aztán következő másodpercben, hogy 1 napig, aztán megint, hogy nem is kell...nem nagyon volt a helyzet magaslatán szegényke:D2010. szept. 3. 13:49
1/6 A kérdező kommentje:
ja, és felírt egy másik gyógyszert is, amit végül is nem váltottam ki, mert előbb hátha elég az egyalkalmas (így mondta az orvos), de arra meg azt mondta, hogy csak addig kell kiegészítő, amíg azt szedem (5 nap), ezért nem tudom, hogy most mi van...
2010. szept. 3. 13:51
2/6 anonim válasza:
OFF :
Nekem ez a kérdés pont úgy hangzott mint egy matek szöveges feladat :)
ON :
Bocs de nemtok segíteni
3/6 A kérdező kommentje:
XD
2010. szept. 3. 15:41
4/6 Pj0tr válasza:
Az antibiotikumnak mi köze a fogamzásgátláshoz? A kérdés úgy hangzik mintha a témakörből összeszedtél volna pár szót és egy mondatba helyezted őket.
Van rendes tabletta, amit rendszeresen szedsz és van a 3 napos tabletta ami onnan kapta a nevét, hogy a védekezés nélküli szex után legkésőbb 3 nappal el kell kezdeni szedni és akkor nem eshetsz teherbe.
Ha pontosítasz jönnek nálam okosabbak a témában és megmondják a tutit.
5/6 A kérdező kommentje:
Szedek fogamzásgátlót, és emellé betegség miatt kellett bevennem antibiotikumot, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását. Így már remélem egyértelmű.
2010. szept. 3. 16:35
6/6 Pj0tr válasza:
Igen érthető. Sztem biztos ami biztos jobb az óvatosság. Nem szabad játszani a tűzzel. Inkább 3-4 napig legalább gumi. Az a tuti, különben azon fogsz parázni, hogy mi van ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!