Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet tudni hogy milyen gumit kéne húzzak ha sosem húztam még?
Őszintén, én sosem méregettem, csak megvettem, amit a közértben vagy a drogériában árulnak, és tökéletesen működött mindig. A drogériákban egy méret van, az az farkak 95%-ára jó. Csak ha nagyon extrém kicsi/nagy a farkad akkor kell itt a kerülettel szórakozni, amúgy fölösleges. Vegyél egyet, és próbáld fel azért éles helyzet előtt, ne akkor kelljen szerencsétlenkedni.
(45F)
Ha átlag alatti a péniszed, akkor a Masculan jó lesz. Ha bőven átlag alatti, akkor Rako (ez egy márka, mikor én voltam kicsi még reklámozták is). Ha átlag körüli méreted van, akkor jó pl a Life Styles. Ha kicsit nagyobb vagy, akkor a Durexet javaslom. Ha kimondottan nagy farkad van, akkor meg -anno volt Preventivo XL a Rossmannban-. Vagy talán a Durexnél is van extra nagy méretű.
Ha az sem jó, akkor szexshop, vagy ún. MySyze óvszerek.
Azt hiszem kellően kimerítő volt a válaszom, remélem hogy nem írtam tárgyi tévedést.
Attól függ!
Ha löttyedt pénisszel akarsz közösülni, akkor alap állapotban mérd.
De feltételezem, hogy te is erekció közben akarsz behatolni (spoiler veszély: csak így lehetséges egy fiatal, egészséges nő hüvelyébe).
Szóval merem állapotban mérd! Ez fontos. Egy 4,5 átmérőjű péniszre legjobb az 55-56mm -es gumi. Mert a gyártók gyökér módon adják meg a méretet, de most ebbe ne menjünk bele.
Aszfaltra "slick", murvára/sárba nagy bütykös, hóra/jégre szöges...
Komolyan:
Olvass utána. Gyártónként meg van adva, hogy milyen paraméterekhez mi az ajánlott. 2 perc gugli. Nem is értem, hogy lehet ez kérdés ma. 'O.o
Elsőre szerintem fölösleges a számolgatás, méregetés.
Amit árulnak legtöbb helyen, az kb. majdnem mindenkiére jó.
Próbáld ki otthon, aztán, ha bármilyen méret irányba eltérést érzel, utána kezdj filózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!