Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Október 8-án volt meg utoljára 20.-án aktus közben kiszakadt az óvszer de a barátom nem ment el bennem és a biztonság kedvéért 1 órával a baleset után vettem be esemény utánit (escapelle) szerintetek van esélye annak hogy terhes legyek?2021. okt. 24. 20:22
1/8 anonim válasza:
Esemény utáni tabletta bevétele miatt egészen biztosan nem.
Én szerencsére nagyon régen voltam ilyen helyzetben. :)
2/8 anonim válasza:
Arra viszont van esély hogy többet nem leszel terhes.
Ezek a tabletták nem aszpirinek hogy csak bekapkodd.
4/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond. (és egy szem escapellétől még nem leszel meddő ne izgulj)
5/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag 0 az esélye ha rendesen felszívódott a készítmény. Kicsit rendetlenkedhet a közeljövőben a ciklusod, bár nem törvényszerű, egyénfüggő (van akinek szinte egyből helyreáll, másnak fél évig is össze-vissza jön meg). Meddő nem leszel tőle, de ha sűrűn esemény utánizol az nagyon fel tudja borítani az endrokinális rendszert.
6/8 anonim válasza:
Nem nyugi! Mi is jartunk így, és 48 oran belül tabizott... De sztem ha nem megy el a pasi nagyon pici az eselye annak, hogy baba legyen👼 úgyhogy ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!