Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfi nem akar védekezni?
Mindent felelősséget a nőre hárít...pharmatex és részéről a megszakításos módszer.
Szerintem ez elég önző dolog..
Önző, igen. Azt szokták mondani, hogy kényelmetlen nekik a gumi. Amire én nőként azt szoktam válaszolni, hogy a gyereknevelés még kényelmetlenebb lenne. Meg nyilván betegségeket sem akar elkapni az ember.
Nem vagy köteles szexelni azzal, aki nem hajlandó védekezni. Öltözzön fel és menjen a fenébe.
#4 a fogamzásgátlónak nem a hízás az egyetlen lehetséges mellékhatása. Én 10+ évig szedtem, aztán eltiltott tőle az orvos egy életre, mert tönkrevágta a májamat. Ilyen is van. És persze a betegségek ellen sem véd.
Első voltam.
Így igaz.
Meg kell találni a legjobb megoldást, és rövid távon ez a gumi.
Amúgy te használnál női gumit? Mert létezik olyan is.
A pharmatex egyáltalán nem megbízható. Elég sok pharmatexes bébit ismerek, van két gyönyörű unokaöcsém is belőle :) Nem véletlen vény nélküli.
Akivel lefekszik az ember azzal egyenlő partnernek kell lenni. Ugyan azt gondolni a védekezésről, ugyan azt kockáztatni. Ugyan annyira felelősnek lenni. Nincs hova hárítani, 2 ember kell hozzá. Csak éppen a férfi könnyebben kitáncol a buliból.
"ne élj nemi életet addig"
Legalábbis behatolással ne. Illetve, ha már nagyjából kész vagy rá, akkor jó a Pharmatex, a pesszárium, vagy a hasonló lehetőségek is, 1-2 évig azok is működhetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!