Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem engedi hogy beléélvezzek pedig fogamzásgátló tabit szed (rezia) ti beleélvezted a barátnőtökbe? Biztonságos (rendszersen szedi időben) fèl h nem véd..?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 22:37
11/14 anonim válasza:
Ennyi amatört egy helyen, 1000-1 teherbeesik? hihetetlen.
Vak vezet világtalant.
A fogamzásgátló nem 100-ban véd, aki abba a tipusba tartozik /erős fogamzóképes/ annak ellenére is terhes lesz.
Tehát nem árt óvatosnak lenni !!
Figyeljétek a peteéréses ciklust, mert akkor a legesélyesebb a teherbeesés, előtte utána nem kell parázni ez egyszer van egy hónapban arra kell figyelni...nem 30 napból 30 para!!
Főleg, ha extrán fél ettől, nem kell erőltetni, ha benne menj el !!
Aki ezt nem tolerálja az nem figyelmes a másikra, hanem csak saját maga élvezet fontos számára!
12/14 anonim válasza:
Talán tőle kérdezd meg mi az oka. Én nem tudnék lemondani arról, hogy belém élvezzen a párom, baromi izgató, imádjuk mindketten! Igaz, én nem szedek tablettát, sose szedtem, nem tudom mennyire megbízható.
14/14 anonim válasza:
13. Lokális hatású, hormonmentes fogamzásgátlóval.
Nem csak tabletta meg gumi létezik a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!